Contact

Neem contact op met Bestellen Medicijnen

Wil jij meer weten over één van onze producten, of heb je een vraag voor ons? Dan staan onze experts voor jou klaar. Je kan ons een email sturen of direct je vraag naar ons sturen via ons contactformulier. Lees ook eens onze kennisbank en productpagina’s voor meer informatie.

Wij streven erna om binnen 24 uur een antwoord te sturen op alle vragen. Afhankelijk van de complexiteit van een vraag kan het zijn dat het antwoord iets langer op zich laat wachten. Uiteindelijk willen wij onze klanten zo goed mogelijk helpen met advies op maat.

Contactformulier

Vul jouw gegevens in en laat je vraag achter. Laat ons ook even weten hoe je het liefst gecontacteerd worden. Dan krijg je zo snel mogelijk antwoord van één van onze experts

Bij Bestellen Medicijnen kan je betalen met Bitcoin, contant en via iDeal. Wil je met iDeal betalen dan dien je onze betaalinstructies te lezen in het hoofdmenu.

Uw bestelling kan op meerdere manieren verzonden worden: Aangetekend verzenden in Nederland 10.00 EUR. Aangetekend verzenden buitenland 15.00 EUR. De levering is verzekerd en gegarandeerd tot 500.00 EUR.

Bijna alle bestellingen die op voorraad zijn worden binnen 1 werkdag thuisbezorgd via PostNL. Wij versturen iedere bestelling dezelfde dag, maar de levertijd is afhankelijk van PostNL. Op drukke momenten kan het zijn dat dit iets langer duurt. Hier hebben wij geen controle over. Tenzij anders staat aangegeven op de website of wij dit per e-mail kenbaar maken aan u, direct na ontvangst van de betaling.

U kunt uw bestelling te allen tijde online volgen met de trackingcode die wij uw e-mailen, nadat het pakket is aangeboden bij PostNL. Op deze manier weet u precies wanneer u uw bestelling bij u thuis, of op uw werk, kunt verwachten.

Als u van te voren weet niet in staat te zijn om uw bestelling thuis (factuuradres) aan te nemen, kunt u ook een alternatief verzendadres bij ons opgeven. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling op het door u gewenste adres afgeleverd wordt.

Al uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Daar kunt u op rekenen!

Alle verzendingen worden blanco verpakt zodat niemand hoeft te weten wat jij besteld.

De omruilgarantie bedraagt 10 dagen. Retourneer een bestelling altijd in de originele verpakking. Wij geven géén geld terug maar wel een gelijkwaardig product van dezelfde waarde of tegen bijbetaling leveren wij een duurder product aan u.

We zien dat steeds meer mensen gebruik willen maken van de mogelijkheid om met Bitcoins te betalen. Echter krijgen wij regelmatig vragen hierover en we hopen je met deze informatie op weg te kunnen helpen. Bitcoin hebben de laatste jaren steeds meer aan populariteit gewonnen nadat na de bankencrisis van 2008 steeds meer behoefte begon te ontstaan naar een digitale munt. Het grote voordeel van betalen met Bitcoins is eigenlijk dat er geen gebruik wordt gemaakt van een derde partij wanneer je een betaling wilt doen. Je hebt dus geen banken meer nodig en je kunt dus direct een bitcoin betaling bij iemand anders op zijn rekening (wallet) doen. De technologie die hierachter zit is de z.g.n. Blockchain. Een blockchain is een chronologische keten van transactiedata welke je achteraf niet meer kunt aanpassen. Voor Bitcoins geld dat iedere 10 minuten alle transacties gebundeld worden. Deze bundel wordt vervolgens aan de keten toegevoegd waardoor er een keten van blokken ontstaan (de blockchain). Het grote voordeel van de blockchain is dat deze decentraal is opgeslagen. Eigenlijk betekend dit gewoon dat van de blockchain duizenden computers op de wereld zijn die een kopie van de transactiegeschiedenis opgeslagen hebben. Een groot voordeel hierbij is dat het vrijwel onmogelijk is om de blockchain plat te leggen. Een ander voordeel is dat de blockchain geen persoonlijke gegevens van de gebruiker opslaat. Het is dus volledig anoniem.

Zoals je inmiddels wel gemerkt zult hebben is dat je bij ons ook met Bitcoins kunt betalen. Kies tijdens het afrekenen voor de optie “betalen met Bitcoins” en zodra je de bestelling hebt bevestigd verschijnt er onderaan de pagina het aantal bitcoins die je moet betalen, onze wallet code en een QR code. Wanneer je zelf al een wallet hebt kan je deze QR code scannen en kan je gelijk de Bitcoins overschrijven. Natuurlijk kan je ook onze wallet code kopiëren en plakken in je eigen wallet of bij een Bitcoin handelaar.

Verstuur je veilig je contant geld voor de bestelling naar ons postadres. Vergeet hierbij niet het order nummer te vermelden.